Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Teknolojik hızlı üretim ve ustalıkları ortadan kaldıran yenilikçi sistemiyle dubleks prefabrik evlerle villa konforunu yaşamak çAlright keyifli.

Contemporary tesislerde teknoloji kullanımıyla üretilen prefabrik evler avantajlı özelliklere sahiptir:

2024 trendlerine uygun mimariye sahip evlerimiz 50 yılı aşkın bir ömre sahiptir. Evin ömrü kullanıma bağlı olarak değişmekle beraber dünyanın bu kalitede prefabrik ev üretimi yapan sayılı firmaları arasında yer alıyoruz.

Cephe kaplamalarında doğal çimento levha, fibercement malzeme kullanılması sayesinde yangın gibi risklere karşı dayanıklıdır. Su emme oranı betonarme yapılara göre minimal düzeydedir. Ses ve ısı yalıtımıyla avantaj sağlar.

Duvar ve çatı sistemiyle iyi izole edilmiş prefabrik ev ses yalıtımına sahiptir. Yalıtım performansını sergi alanlarımızı ziyaret ederek deneyimleyebilirsiniz.

Satış hizmeti sonrasında üretim ve montaj aşamasında profesyonel ekiplere sahip olmasına dikkat edin.

İmarı olmayan arazilerde arsalarda prefabrik ev resmi olarak koyulamaz, bazen belediyeler istisnai olarak bu konuda izinler vermektedir bunun için en doğru bilgiyi arsanız belediyeye bağlı ise belediyeye köye bağlı ise il özel idaresine gitmeniz gerekmektedir.

Bu noktada farklı bir ev tasarımı ve mimari arıyorsanız, müşterilerimizin geleneksel bir konut yerine neden Karmod’u tercih ettiğini anlayabilirsiniz: Maliyet

● Prefabrik evler modüler tasarımlarıyla farklı arazilere uyumlu olacak şekilde yerleştirilebilir.

Hazır prefabrik ev modelleri şık mimari tasarımlarının kazandırdığı albeni ile hemen fark edilir.

Karmod evlerin ana taşıyıcı sistemi paslanmaz, çürümez hafif çelik malzeme kullanımıyla hazırlanmaktadır. H şeklindeki bu taşıyıcılar duvar blokları arasına yerleştirilmiş olup tasarımda maksimum genişlikte konforlu mekanların ortaya çıkartılmasını kolaylaştırır. prefabrik ev Bu nedenle tasarımcılar yapı modelini dahiyane fikirlerini ortaya koymalarını kolaylaştırdığı için çok severler.

Uzun yıllara dayanan Villa Yapı güvencesi ve deneyimiyle ihtiyaç ve beklentiler dikkate alınarak seçilen en kaliteli malzemelerin kullanıldığı prefabrik evler prefabrik ev uygun maliyet avantajı müşterilere sunuluyor; onlar için güvenli ve konforlu yaşam alanları inşa ediliyor.

Yaman Prefabrik Ev Yapı Teknolojileri, müşterilerine daima yenilikçi tasarımlar ve dayanıklı yapılar inşa etme prefabrik ev modelleri amacıyla hizmet prefabrik ev modelleri vermektedir.

Anahtar teslim prefabrik ev fiyatları 2021 yılında modeline göre değişmekteydi. Fakat anahtar teslim prefabrik ev fiyatları 2022 yılında sadece modeline göre değil aynı zamanda özel prefabrik ev modelleri proje opsiyonlarına göre değişim göstermektedir. Bu açıdan incelediğimizde prefabrik evlerin fiyatları evin projesinde bulunmayan veya opsiyon olarak tercih ettiğiniz malzemelerin seçimi fiyat teklifini de etkileyecektir.. 

Report this wiki page